Z W A N G E R S C H A P

Zwanger zijn is zoiets speciaals. Je kindje groeit in je buik en je lichaam verandert. Je moet zoveel regelen, kamertje, geboortekaartjes een naam bedenken. Maar vergeet ook geen foto's te laten maken van deze bijzondere periode. 

Laat deze prachtige verandering vastleggen. Sommige vrouwen houden van een romantische shoot, sommige van een wat meer casual shoot en andere vrouwen vinden een speelsere shoot weer helemaal leuk, misschien met hun man en oudere kinderen.

Wat je ook wil, je kan altijd terug kijken op die bijzondere periode. En wie weet vindt jouw kind het super om later deze foto's te bekijken. Misschien wel wanneer hij of zij ook een kindje krijgt.

Zwangerschapshoots buiten worden ongeveer een uur tot anderhalf uur vóór zonsondergang gedaan op locaties gekozen door de klant en mijzelf.

Je kunt kiezen voor een casual shoot, maar ik heb ook een aantal geweldige zwangerschapsjurken als je daar van houdt.

Ook is het altijd erg leuk wanneer de partner mee is en eventuele oudere kinderen! 

Buiten

Ik heb een prachtige grote daglicht studio. Hier fotografeer ik ook veel zwangerschappen! De studio beschikt over een bed waar je ook prachtige foto's kunt maken. Verder is de ruimte groot genoeg om te variëren.
 

Wil je dus liever niet buiten of thuis, of misschien is het te koud? Dan is dit een goede optie! Of wanneer het weer niet meezit, kunnen we altijd naar mijn studio. In de studio kan ik qua tijden ook een stuk flexibeler zijn. Let wel op! Ik fotografeer uitsluitend met daglicht dus daglicht heb ik echt nodig ;) In de avond of wanneer het echt te donker wordt buiten zal de studio dus niet geschikt zijn.

Studio

De zwangerschap lifestyle shoot kan ook plaatsvinden in jullie eigen huis.

 

Ook erg prettig voor oudere broertjes of zusjes als je deze in de shoot wil betrekken.


Mijn grote studio biedt ook erg veel mogelijkheden. En voor kinderen is een speciale speelhoek ingericht. 

Bij jullie thuis wordt alles van en over jullie gezin betrokken bij de shoot met jullie huis als studio. Net als bij de buiten sessie wordt ook hier alleen natuurlijk licht gebruikt. Het leuke hieraan is dat je kinderen later dingen zullen herkennen van hoe het toen was. Die kleur op de muur, en Tja! Die bank, weet je nog? Foto's zoals vroeger in een modern jasje :)

Bij jou thuis

p r i j z e n 

Voor alle informatie en prijzen kun je hieronder mijn brochure downloaden. Heb je vragen?
Ik beantwoord ze graag!
Download brochure & prijzen

b e t a l i n g s  r e g e l i n g

Wil je graag een mooie reportage en lijkt het je fijner in termijnen te betalen? Dat is mogelijk bij Jody Deijnen Photography! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Zo kun je alvast in termijnen betalen tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld. 

 

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694