WORKSHOP NEWOBORN FOTOGRAFIE

Jody Deijnen Photography

t e l e f o o n

06 81 21 28 12 

e - m a i l

info@jodydeijnenphotography.com

f o l l o w  m e

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Pinterest Icon
 • Grey Instagram Icon

1.

Jarenlange ervaring met het fotograferen van newborns

2.

Expertise op gebied van newborn fotografie in combinatie met gezin en ouder kind

3.

Leren hoe baby's werken en hoe je de regie houdt tijdens een newborn reportage

Waar is deze workshop op gericht?

Deze workshop is specifiek gericht op newborn fotografie. Geposeerde newborn fotografie, de manier waarop ik fotografeer, want je hebt ontzettend verschillende manieren om newborns te poseren, gecombineerd met newborn lifestyle fotografie. 

 

Ik fotografeer al jaren newborns en heb hiervoor zelf ook verschillende workshops gevolgd. Newbornfotografie gaat meer om het begrijpen van de baby dan om de foto maken op zich. De foto is snel gemaakt. Maar er komt ontzettend veel meer bij kijken.

 

Mijn stijl is simpel. Ik werk alleen met zwart en wit (qua achtergronden) en poseer de baby’s niet in allerlei verschillende houdingen. Dit heb ik wel gedaan, dus mochten hier vragen over zijn of meer interesse in zijn dan kunnen deze vragen gesteld worden. Maar tijdens deze workshop wil ik je vooral laten zien hoe ik fotografeer en omga met de ouders, oudere kindje en de baby. En hoe je deze als gezin combineerd. 


Wat kun je verwachten?

Het belangrijkste bij newbornfotografie is dat je verstand van zaken hebt en weet wat je aan het doen bent. Als de ouders zien dat je de regie houdt en weet waarover je praat dan kunnen zij ontspannen. 

Creeer de juiste sfeer!

Baby’s fotograferen kan voor fotografen soms best een uitdaging zijn.

Hoe krijg je een baby stil en slaperig en zo geposeerd dat het babytje ook ontspannen en comfortabel ligt?

Hoe poseer je een gezin met een baby? Alleen bij de mama en alleen bij de papa?

Hoe ga je om met baby’s en ouderen broertjes en zusjes?

 

Deze workshop newborn fotografie is erop gericht het fotograferen van een newborn reportage te verbeteren, leuker te maken en vooral makkelijker voor jou als fotograaf. Een keywoord in deze is: Regie houden.

Ik laat je zien wat licht kan doen voor je foto's, hoe je rekening moet houden met het licht en wat je vooral niet moet doet.

Dit doen we in de studio (daglicht), maar ik behandel ook de mogelijkheden voor het geval je op locatie fotografeert. Dit doen ik aan de hand van voorbeelden, maar ook staat er een bed in de studio waar we gebruik van zullen maken omtrent newborn lifestyle fotografie.

Tijdens deze workshop laat ik je precies zien hoe ik werk, waarom ik ervoor kies om mijn workflow en stijl simpel en puur te houden en laat ik je zien hoe ik de foto’s edit. 

 

Hoe ziet de dag eruit?

Na een warm welkom en een korte introdutie met koffie en wat lekkers, gaan we even in op een klein stukje theorie, o.a.

 

 • Hoe bereid je je gezin voor op de fotoshoot, o.a. kledingadvies

 • Camera gear

 • Techniek tips

 • Lichtsituaties

 • Hoe werkt een baby? Waar houd je rekening mee

 • Welke spullen heb je allemaal nodig om te starten?

 • Beste tijd om te fotograferen

 • Hoe zorg je dat iedereen plezier heeft en houdt, dat de ouders ook kunnen ontspannen?

 • Verschillende hoeken waaruit je het beste kunt fotograferen

 • Na de reportage, hoe edit ik mijn foto’s?

 

Daarna gaan we eerst met zijn allen een heerlijke lunch nuttigen en laat ik een aantal voorbeelden zien qua opstelling, lichtsituaties en gaan we oefenen. Tijdens het oefenen is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Het oefenen zullen we doen mijn mijn speciaal ontwikkelde newborn pop die het gewicht heeft van een echte baby. Omdat we veel in zullen gaan op vragen, poses en verschillende hoeken waarin we fotograferen kies ik ervoor om dit te doen met een pop zodat we hier alle ruimte voor hebben. 

 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is geschikt voor iedere enthousiaste fotograaf die al kennis heeft van zijn/haar camera. Sluitertijd, ISO en diafragma zijn je niet vreemd en je wil jezelf graag verder ontwikkelen. 

Wil je echter eerst meer weten over de basis, kijk dan eens of de workshop The Basics wat voor je is!

Deze workshop newbornfotografie is voor fotografen die meer willen weten over newborn fotografie of tegen dezelfde dingen aan blijven lopen. De fotograaf die tijdens de reportage een ontspannen sfeer wil creëren en wil leren de regie te houden. De groep bestaat uit maximaal 7 personen. Een enthousiaste groep met als doel elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

 

Tijd

We beginnen om 10.00 uur en rond 15.30 zijn we weer klaar en ga jij naar huis met heel veel informatie.

 

Prijs

Kosten voor deze workshop zijn 249,- excl. BTW. Dit is inclusief koffie/thee, iets lekkers en een lunch. Wil je deze workshop privé? Dan zijn de kosten 369,- excl. BTW

Investering

Ik heb jarenlang moeten oefenen om tot de stijl te komen die ik nu heb. Veel zelf uit moeten zoeken, ook qua bewerken. Maar ook zelf workshops moeten volgen. Tijdens deze workshop leer je al mijn geheimen, tips & tricks om tot de foto's te komen zoals ik ze nu maak. Dit houdt in dat je na deze workshop hetzelfde resultaat kunt boeken qua belichting en bewerking. Je krijg ook een mooie handout mee waarin alles staat beschreven!

 

 

Adres

Mijn studio is een ruime daglicht studio en is gevestigd in Middelburg (Zeeland, NL), adres en routebeschrijving volgen na inschrijving. De studio is goed bereikbaar via de snelweg en je kunt gratis parkeren. Mocht je met het openbaar vervoer komen, laat dit mij dan even weten voor meer informatie.

 

Beschikbare datums:
 

 • 14 juli (VOL)

 • 05 oktober 

 • Staat er nog geen nieuwe datum en wil je ook een workshop Newborn fotografie volgen, mail mij even! Bij 3 aanmeldingen gaan we samen een datum zoeken die voor iedereen kan. 

 

Wat heb je nodig?

Een pen en papier, want gedurende de dag leer je veel tips & tricks!

Je camera, in de middag gaan we oefenen!

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je er helemaal voor gaan? Geef je dan nu snel op! Slechts 7 plaatsen beschikbaar.

 

Meld je snel aan voor de workshop!

Workshop newborn fotografie geposeerd en lifestyle.

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694