GEBOORTE
w a t  t e  v e r w a c h t e n

w a t  t e  v e r w a c h t e n ?

 

Allereerst zou ik het graag over de investering willen hebben.

Wetende dat veel mensen geboortefotografie erg duur vinden, wil ik graag uitleggen waarom geboortefotografen zo duur zijn (of nouja, eigenlijk zijn zed at niet, als je zou weten wat het allemaal inhoudt). Ik denk dat klanten het beter zullen begrijpen als ik het even uitleg, simpelweg omdat je dan weet wat je aankoopt. Het zijn niet alleen maar de foto’s. Het is het vertellen van een verhaal, vertrouwen en het feit dat ik jullie blij wil maken. Ik wil jullie de mogelijkheid geven om terug te kijken op alle mooie momenten, wanneer je maar wilt. Maar ook het helpen in de verwerking als het een hele zware bevalling is geweest.

 

Vaak vergeten de moeders veel van wat er gebeurt tijdens de bevalling. En dan is dit een manier om hierop terug te kijken, de mooie en speciale momenten te zien die je wellicht al bent vergeten of niet eens hebt meegekregen op het moment zelf. 
 

Dus, wat is er allemaal inbegrepen? 

 

i n t a k e
Wanneer je me boekt, kom ik naar je toe om elkaar te ontmoeten. Het is erg belangrijk dat wanneer ik een van de belangrijkste en intieme momenten van je leven ga vastleggen, we elkaar enigszins kennen. Ik zal wat vragen stellen om je wat beter te leren kennen en om te weten wat je precies van de foto’s verwacht en in het bijzonder, wat je juist niet wilt ;) Ook heb je de mogelijkheid om mij alles te vragen wat je wil weten.

 

s t a n d - b y
Ik zal stand-by staan voor 3 tot 5 weken. Tijdens deze weken zal ik regelmatig contact met je hebben over hoe het met je gaat en hoe je controles zijn geweest. Dus vanaf het moment dat je 37 weken zwanger bent, laat ik alles vallen en ben ik klaar om de geboorte te fotograferen, ongeacht waar ik mee bezig ben, ongeacht de tijd. Ik zal in de buurt zijn, ik heb mijn telefoon 24 uur per dag bij me om op te kunnen nemen als je belt. Ook mijn gezin zal zich aan moeten passen. Op het moment dat je gaat bevallen, moet ik alles laten vallen, mijn spullen pakken en naar de plek komen waar je gaat bevallen, of dit nu thuis is of in het ziekenhuis.

 

g e b o o r t e
Tijdens de weeen ben ik aanwezig. Over het algemeen zal ik komen wanneer je 5 cm ontsluiting hebt. Soms gaat een geboorte erg snel, maar het kan voorkomen dat ik er 12 uur of langer ben. En uiteraard praten we tijdens de intake over wat je van mij verwacht. Ben je er akkoord mee dat ik in de ruimte ben op de achtergrond of misschien wil je af en toe wat privacy samen met je partner, alles kan. We overleggen hoe jij het prettig vindt.

 

d e  e e r s t e  f a m i l i e f o t o ' s
Na de geboorte zal ik nog een uur of twee uur blijven om de mooie eerste momenten tussen mama, papa en de baby te fotograferen. Misschien zelfs met meer familie of eventuele broertjes of zusjes.

 

n a b e w e r k i n g
Als ik na de bevalling thuis kom, heb ik gigantisch veel foto’s. Ik zal een selectie moeten maken, een prachtige selectie die jullie verhaal vertelt. Vervolgens zal ik tussen de 100 en 150 foto’s nabewerken. Met het soms verschrikkelijke ziekenhuis licht in de avond of ’s nachts, moet ik de foto’s zo goed en natuurlijk mogelijk zien te bewerken ;) Het zal daarom nog behoorlijk wat tijd kosten voordat ze klaar zijn.

 

Ik hoop dat je na deze uitleg wat beter begrijpt waarom de prijs zo hoog is. Het zijn niet alleen de foto’s. Er komt zoveel meer bij kijken. 

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694