GEBOORTE
i n f o r m a t i e  p a k k e t t e n

s p o n t a n e o u s ▪ b i r t h 
 

For a birth session we meet for the first time at your home or at my place. One of the things I find most important is to talk everything through very well and to give you the opportunity to ask me all the questions you might have. I would like to know what you would like, but especially what you don’t want. Also we can get to know each other a bit. During this intake we discuss the contract that needs to be signed prior to the birth session.

 

When you decide that I’m going to capture the birth, I will be stand-by from 37 weeks, 24 hours a day, 7 days a week. I will be present during the contractions, the birth and severeal hours afterwards.
 

After the session I will make a selection of 100-150 photos. These photos will be professionaly edited and put on USB in high resolution and without watermark. You will receive this USB together with your album in a nice package. Besides that you will get a birth story with all nice details and a birth movie. Note that the movie can not be made at every birth and depends on the circumstances.
 

Within the first 3 days after the birth you will get a preview.
 

s p o n t a n e  ▪  g e b o o r t e
 

Voor een geboorte reportage ontmoeten we elkaar van te voren eerst bij jou of bij mij thuis. Ik vind het belangrijk om alles goed door te spreken en jullie de gelegenheid te geven alle vragen te stellen die jullie hebben. Wat jullie graag willen maar vooral ook wat jullie niet willen. Zo leren we elkaar ook meteen een beetje kennen. Ook nemen we tijdens dit gesprek het contract door die voorafgaand van de geboorte reportage getekend dient te worden.

Wanneer jullie besluiten dat ik de geboorte van jullie kindje ga vastleggen, zal ik stand-by staan vanaf 37 weken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ik zal aanwezig zijn tijdens de weeën, geboorte en enkele uren na de geboorte.

Na de reportage zal ik een selectie van 100-150 foto's maken. Deze foto's worden professioneel nabewerkt en in hoge resolutie zonder watermerk op een USB gezet, en ontvangen jullie samen met jullie album in een leuk pakketje. Daarnaast krijgen jullie ook een geboorteverhaal met alle leuke details en een geboortefilm. Let op; de film kan niet bij iedere geboorte gemaakt worden en ligt geheel aan de omstandigheden.

Binnen de eerste 3 dagen zal je alvast een preview ontvangen.

 

g e p l a n d e  ▪  k e i z e r s n e d e
 

Voor een geboorte reportage ontmoeten we elkaar van te voren eerst bij jou of bij mij thuis. Ik vind het belangrijk om alles goed door te spreken en jullie de gelegenheid te geven alle vragen te stellen die jullie hebben. Wat jullie graag willen maar ook wat jullie niet willen. Zo leren we elkaar ook meteen een beetje kennen. Ook nemen we tijdens dit gesprek het contract door die voorafgaand van de geboorte reportage getekend dient te worden. Wat wel belangrijk is dat de gynaecoloog en de anesthesist dit goed moeten keuren. Dit moet dus van te voren geregeld zijn. Ik kan jullie hierbij helpen. Omdat ik aangesloten ben bij de vereniging voor professionele geboortefotografen (geboortefotografen.com) heb ik goede contacten met de ziekenizen in mijn regio. Dit zullen we tijdens het gesprek ook bespreken.

Wanneer jullie besluiten dat ik de geboorte van jullie kindje ga vastleggen, zal ik ongeveer op het zelfde moment in het ziekenhuis aanwezig zijn als jullie.Vanaf dat moment zal ik ook al gaan fotograferen om zo het hele verhaal vast te leggen. Hoe jullie je voorbereiden op de geboorte van jullie kindje, de keizersnede, de controles en nog zo'n 2 a 3 uur na de geboorte van jullie kindje.

 

Na de reportage zal ik een selectie van 100-150 foto's maken. Deze foto's worden professioneel nabewerkt en in hoge resolutie zonder watermerk op een USB gezet, en ontvangen jullie samen met jullie album in een leuk pakketje. Daarnaast krijgen jullie ook een geboorteverhaal met alle leuke details en een geboortefilm. Let op; de film kan niet bij iedere geboorte gemaakt worden en ligt geheel aan de omstandigheden. Binnen de eerste 3 dagen zal je alvast een preview ontvangen.

 

v e r s  v a n  d e  ▪  p e r s
 

Voor een geboorte reportage ontmoeten we elkaar van te voren eerst bij jou of bij mij thuis. Ik vind het belangrijk om alles goed door te spreken en jullie de gelegenheid te geven alle vragen te stellen die jullie hebben. Ook nemen we tijdens dit gesprek het contract door die voorafgaand van de geboorte reportage getekend dient te worden.

Wanneer jullie graag willen dat ik de eerste momenten vlak na de geboorte vast kom leggen zal ik stand-by staan vanaf 37 weken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Voor deze reportage kom ik een uur nadat jullie kindje is geboren naar het ziekenhuis of bij jullie thuis. Ik maak foto's van de eerste momenten samen, de controles en mocht er vlak na de geboorte bezoek komen dan leg ik dat ook vast.

Na de reportage zal ik een selectie van 75-100 foto's maken. Deze foto's worden professioneel nabewerkt en in hoge resolutie zonder watermerk op een USB gezet, en ontvangen jullie samen met jullie album in een leuk pakketje. Daarnaast krijgen jullie ook een geboorteverhaal met alle leuke details en een geboortefilm. Let op; de film kan niet bij iedere geboorte gemaakt worden en ligt geheel aan de omstandigheden.

Binnen de eerste 3 dagen zul je alvast een preview ontvangen.

 

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694