N E W B O R N

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een newborn fotograaf?
 

Het is vrij makkelijk om fotografen te vinden die alleen of ook newborn fotograferen. Maar het vinden van een goede fotograaf kan best een opgave zijn. Zorg ervoor dat je op tijd begint met zoeken naar de fotograaf die bij jullie past en boek maanden van te voren, want de meeste (goede) newbornfotografen zijn meestal al geboekt voor de komende weken of maanden. Een paar dingen die je in gedachten moet houden tijdens je zoektocht:

 

  • Van welke stijl fotografie houd je?

  • Houd je van geposeerde foto’s, of meer natuurlijk?

  • Hoelang fotografeert de fotograaf al newborns? En welke opleidingen/workshops heeft de fotograaf gevolgd?


Elke fotograaf is anders. Elke fotograaf is zijn of haar eigen stijl van fotograferen. Sommige van ons zitten al ontzettend lang in dit vak en hebben enorm veel ervaring (top als je veiligheid hoog in het vaandel hebt staan), sommige zijn bezig met het opbouwen van hun portfolio en anderen houden er meer van om op een natuurlijke manier te fotograferen en sommige fotografen werken weer veel met accessoires. Er is zeker weten een fotograaf voor iedereen! Twijfel nooit om vragen te stellen. Het gaat om de veiligheid van je baby en daar mag niet al te luchtig over worden gedacht. Vraag zoveel je wil om ervoor te zorgen dat jij de fotograaf vindt die bij jullie past.

Je kunt erop vertrouwen dat je kindje in goede handen is. Ik heb uitgebreide training gevolgd en vele oefening gehad in het poseren van baby’s. Nooit zal jullie baby in een gevaarlijke positie komen te liggen. Ik heb verschillende workshops gevolgd in Nederland bij Marjan Laban Fotografie en in Australië bij Erin Elizabeth Photography. Ik fotografeer jullie baby op een pure, natuurlijke en tijdloze manier, of het nu een geposeerde sessie of een lifestyle sessie is.

 

newborn lifestyle

Als ik aan lifestyle denk dan denk ik aan spontaan, in the moment, gewoon op dat moment zoals het was.

 

Vroeger had je geen fotosessies zoals we die nu hadden. Eigenlijk was vroeger alles wel een beetje lifestyle. De oude foto’s, gemaakt omdat je dat moment wilde herinneren. En hoe graag kijken we nog naar die foto’s van onszelf die onze ouders gemaakt hebben, juist omdat ze dat speciale moment voor altijd wilde vastleggen? Er werd nog niets perfecter gemaakt, het was gewoon zoals het was. En dat is wat ik graag wil bieden met newborn lifestyle. Jullie familie fotograferen is dat mooie moment. Gewoon zoals jullie op dat moment zijn. 

newborn geposeerd

Voor deze shoot komen jullie naar mijn studio.

 

Je kunt erop vertrouwen dat je kindje in goede handen is. Ik heb uitgebreide training gevolgd en vele oefening gehad in het poseren van baby’s. Nooit zal jullie baby in een gevaarlijke positie komen te liggen. Houd er rekening mee dat ik op een klassieke manier poseer. Ik gebruik geen grote asseccoires zoals (grote) haarbandjes, hoedjes, pakjes, etc. De foto's die ik neem zijn puur, natuurlijk en tijdloos. 

Ik neem een beperkt aantal Newborn sessies per maand aan. Newborn sessies duren ongeveer 2 a 3 uur.

kraamreportage

Wil je de waardevolle momenten van je newborn in de eerste week vastleggen?

 

De eerste keer in bad, de eerste momenten samen als gezin.

 

Lekker op je gemak in je eigen huis? Dan is dit de reportage waar je naar op zoek bent! Deze reportage wordt vaak in de eerste week geboekt.

b e t a l i n g s  r e g e l i n g

Wil je graag een mooie reportage en lijkt het je fijner in termijnen te betalen? Dat is mogelijk bij Jody Deijnen Photography! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Zo kun je alvast in termijnen betalen tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld. 

p r i j z e n 

Voor alle informatie en prijzen kun je hieronder mijn brochure downloaden. Heb je vragen?
Ik beantwoord ze graag!
Download brochure & prijzen

b e t a l i n g s  r e g e l i n g

Wil je graag een mooie reportage en lijkt het je fijner in termijnen te betalen? Dat is mogelijk bij Jody Deijnen Photography! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Zo kun je alvast in termijnen betalen tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld. 

 

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694