BOUDOIR

Waarom boudoir?

Mijn doel is alle vrouwen fotograferen, ongeacht maat, huidskleur, groot of klein. We zien tegenwoordig alleen maar onrealistische beelden van vrouwen in de media. Ik wil graag vrouwen fotografen zoals vrouwen echt zijn. Jouw helpen blij te zijn met je lichaam. Want niets is mooier dan een zelfverzekerde vrouw. 

Voor wie?

Ben jij 18 jaar en ouder? Dan is deze reportage geschikt voor jou. Dit is een cadeautje aan jezelf! Omdat je er mag zijn! Omdat je trots mag zijn op wie je bent. Daarnaast kan het natuurlijk ook een mooi cadeau aan je man zijn. Maar de reportage gaat om jou, jouw schoonheid, vrouwelijkheid. 

Waar?
 

Je kunt naar mijn studio komen, maar eigenlijk kan dit op elke locatie. Weet jij een andere mooie ruimte? Dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. 

Size doesn't define your beauty

"If you cant stop thinking about it, it's probably worth doing it"

Prijzen

Een boudoir reportage kost €500

Wat krijg je voor deze prijs?

 

- 1,5 -2 uur fotograferen

- Professioneel bewerkte foto's

Visagie en haar 

- 10 digitale hr foto's

Je betaalt 150 euro vooraf en 350 euro achteraf.

 

Wanneer je de reportage boekt gaan we samen kijken naar welke lingerie mooi is, wat je minder mooi vindt aan jezelf en wat je juist heel mooi vindt. 

Deze reportage is een cadeautje voor jezelf. Ik wil daar dan ook de tijd voor nemen en zorgen dat je je op je gemak voelt, dat je je mooi voelt. je haar en make-up wordt gedaan en daarna gaan we starten met fotograferen en samen kijken waar je je comfortabel bij voelt.

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694